ZWEEDS BEGINNERS 3E JAAR

INSTROMEN MOGELIJK

ERK-NIVEAU B1

Algemeen: Sinds een paar jaar wordt er op Het Beaufort in Markelo een cursus Zweeds aangeboden. Omdat Zweden steeds meer in de belangstelling staat is het leuk om kennis te maken met de taal en de cultuur van dat interessante land.

Docent Frida Tingdahl is geboren en getogen in Zweden.  Ze heeft gestudeerd aan de Gotenburg Universiteit en is docent Zweeds met een diploma voor Zweeds moedertaal en Zweeds als tweede taal .Samen met haar Zweedse man en hun vijf kinderen woont ze sinds 2011 in Enschede.

De volgende cursus Zweeds worden aangeboden:

ZWEEDS BEGINNERS 3e JAAR

Deze cursus van 10 bijeenkomsten is gericht op voortzetting voor cursisten die al hebben deelgenomen aan de cursus van voorgaande jaren en met succes het boek Rivstart A1 en A2 hebben afgerond. In oktober is men  gestart met het boek Rivstart B1 en B2. Dit boek is gericht op het leren van de Zweedse taal met z’n grammatica. We gaan weer aan de slag met teksten, dialogen en luisteroefeningen, en er wordt ook geoefend met materiaal van internet en andere praktische opdrachten.

In het najaar van 2022 is een enthousiast groepje cursisten gestart met deze cursus. Zij kunnen nog een paar medecursisten gebruiken!

In overleg met de docent is het mogelijk om bij deze vervolgcursus in te stromen.

De docent: Frida Tingdahl

Cursusdag en tijd : woensdagmorgen  van 12.30 – 14.00 uur

Cursusdata 2023: 11, 18 en 25 januari, 1, 8, 15 en 22 februari,  8, 15 en 22 maart

Kosten : € 120  en  ongeveer € 75,00 voor het lesboek

Informatie en aanmelding via cursuscoördinator Diny Breuker: diny.breuker@gmail.com