CURSUS DUITS BEGINNERS

SEIZOEN 2022-2023

Geen cursus Duits Beginners

ERK-NIVEAU A1

CURSUSSEN DUITS

Algemeen: Ook dit najaar worden er cursussen Duits bij Het Beaufort aangeboden. Duits is een belangrijke taal, niet alleen omdat het taalgebied dicht bij Nederland ligt, maar ook omdat er veel economische contacten zijn tussen Nederland en Duitsland. En niet in het minst omdat Duitsland een geliefde vakantiebestemming is voor veel Nederlanders. De volgende cursussen Duits worden aangeboden:

CURSUS DUITS BEGINNERS NIVEAU A1 

Deze cursus wordt in het voorjaar van 2023 niet aangeboden.

Deze cursus omvat 20 lessen. Duits beginners 1e jaar is vooral bedoeld voor mensen die Duits leuk vinden en er graag meer van willen weten of hun kennis willen opfrissen. Er is geen voorkennis van het Duits vereist. In deze cursus wordt veel aandacht aan spreek- en luistervaardigheid besteed. De grammatica speelt een minder belangrijke rol, maar er wordt wel voldoende aandacht aan besteed om de Duitse taal te kunnen begrijpen en je verstaanbaar te kunnen maken. In vogelvlucht worden de onderwerpen van de introductiecursus herhaald.

We werken met een nieuwe, frisse lesmethode die een brede opzet heeft en veel gevarieerd, authentiek lesmateriaal bevat. Ook kunnen er op internet verschillende oefeningen worden gedaan. Tevens maakt u op afwisselende wijze kennis “mit Land und Leute”.

In de volgende cursusjaren wordt de kennis verdiept, zodat uiteindelijk een hoger niveau in de taal wordt bereikt. Tijdens de lessen wordt zo veel mogelijk Duits gesproken.

Informatie over de cursus: via cursuscoördinator:
Ellen Graven e.graven50@yahoo.com

Zie toelichting ERK*