CURSUS PRAKTISCH SPAANS

SEIZOEN 2019-2020

CURSUSSEN SPAANS

Algemeen: Ook dit najaar gaan er in Het Beaufort in Markelo weer verschillende cursussen Spaans van start. De cursussen van vorig jaar worden vervolgd en er is de mogelijkheid om vanaf het eerste begin met Spaans te starten. Tevens behoort een eenjarige cursus Praktisch Spaans tot de mogelijkheden. Docent Fatima Geerdink werkt al een aantal jaren met veel plezier bij Het Beaufort. De volgende cursussen Spaans worden aangeboden:

CURSUS PRAKTISCH SPAANS

Deze cursus omvat 20 lessen en wordt gegeven in het najaar van 2019 en het voorjaar van 2020.
Deze praktische cursus Spaans voor uw zakenreis of vakantie is specifiek gericht op Spaans spreken, grammatica komt weinig aan de orde. Voorkennis van het Spaans is niet nodig. In het boek komen, in de afzonderlijke hoofdstukken, woordenschat en belangrijke uitdrukkingen aan de orde. We oefenen de leerstof aan de hand van allerlei praktische opdrachten, ondersteund door kleurrijk en afwisselend authentiek materiaal. Ook vindt u in het boek culturele en praktische informatie, leuke weetjes en gevarieerde opdrachten. Op een speelse wijze leert u iets over het land en zijn bewoners. Belangrijke situaties die de cursist kan meemaken in Spanje komen aan bod zoals uit eten gaan, winkelen, reizen met het openbaar vervoer, iets huren of reserveren.

Docent: Fatima Geerdink

“Voordat ik jaren geleden naar Nederland kwam woonde ik tien jaar in Spanje waar ik de Spaanse taal studeerde. Sinds mijn komst naar Nederland geef ik op allerlei niveaus Spaanse les. Mijn methode is erop gericht om mensen op een ontspannen maar doelgerichte wijze de Spaanse taal aan te leren.”

Cursusdag en -tijd: donderdagmorgen van 9.00-10.30 uur

Cursusdata 2019: 3, 10. 17 en 31 oktober; 7, 14 , 21 en 28 november; 12 en 19 december

Cursusdata 2020: 9, 16, 23 en 30 januari; 6, 13 en 27 februari; 5, 12 en 19 maart

Kosten: € 200,00 (exclusief prijs boek ca €27)

Informatie over de cursus en aanmelding: via cursuscoördinator Eugenie Knuiman, eknuiman@hotmail.com