Introductie ITALIAANS

SEIZOEN 2022 – 2023

CURSUSSEN ITALIAANS

Algemeen: Opnieuw  worden er op Het Beaufort in Markelo verschillende cursussen Italiaans aangeboden. Iedereen, die wel eens in Italië is geweest, heeft daar zulke goede herinneringen aan dat de behoefte aan meer kennis van de Italiaanse taal en cultuur alleen maar toeneemt. Het Beaufort biedt daar de gelegenheid voor tot genoegen van veel mensen.

De volgende cursussen Italiaans worden aangeboden:

CURSUS INTRODUCTIE ITALIAANS

“Benvenuti al mio corso introduttivo per principianti”, u bent van harte welkom bij deze cursus  Introductie Italiaans. Deze cursus omvat 10 lessen en is geschikt voor iedereen die belangstelling heeft voor de Italiaanse taal en cultuur. Er is geen voorkennis nodig. Er is veel ruimte voor conversatie waarbij de aandacht wordt gelegd op de voor de communicatie belangrijke vocabulaire en bondige verwijzingen naar de basis grammatica. Tijdens de lessen wordt zoveel mogelijk Italiaans gesproken en waar nodig wordt Nederlands of Engels gebruikt om iets uit te leggen. Na afloop kunt u korte gesprekken voeren, accommodaties boeken, uw mening geven in verschillende omstandigheden en weet u meer van de Italiaanse cultuur. U bent dan klaar voor uw werk of vakantie naar ‘de Laars’!

Docent: Salvatore Ferraro

“Hallo! Mijn naam is Salvatore. Ik kom uit Castellammare di Stabia, dus in de buurt van de meer bekende Napels en Pompeii. Na mijn studie in “Culturele Bemiddeling” ben ik in 2018 hier in Nederland gekomen voor een tussenjaar. Ik ben nog hier voor het leuke weer, zeker, maar ook om mensen te kunnen helpen Italiaans te leren. Met je handen, leer je in Italië, kan je veel zeggen, maar het Italiaans vraagt soms een beetje meer dan dit. De “gevreesde” italiaanse grammatica is gelukkig een goede vriend van mij! Daarom heb ik gekozen om hier docent Italiaans te worden.”

Cursusdag en -tijd:

Donderdagavond  van 20.15 – 21.45  uur

Cursusdata 2022:

6, 13 en 27 oktober; 3, 10, 17 en 24 november; 1, 8 en 15 december

Cursusdata 2023:

12, 19 en 26 januari; 2, 9, 16 en 23 februari; 9, 16 en 23 maart

Kosten:

€240  (exclusief prijs boek ca €30)

Informatie over de cursus en aanmelding: via cursuscoördinator
Eugenie Knuiman, eknuiman@hotmail.com