Groene Zaterdag afgelast, andere activiteiten gaan door

Het Corona-virus heeft ook gevolgen voor Het Beaufort.  Het bestuur heeft i.v.m. de door het virus ontstane crisis besloten de voor zaterdag 28 maart a.s. vastgestelde Groene Zaterdag af te gelasten vanwege het feit dat er in totaal (medewerkers, gasten e.d.) meer dan 100 mensen worden verwacht. Erg jammer natuurlijk maar het is helaas niet anders. De afgelasting geldt NIET voor de overigs activiteiten, zoals films, muziekvoorstellingen en cursussen, bij welke activiteiten minder dan 100 mensen aanwezig zijn. Uiteraard bestaat de kans dat docenten, cursisten en artiesten de vrijheid nemen zelf af te zien van hun activiteiten. In dat geval zal een en ander zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt via deze site en zo mogelijk via de andere openbare media. Genoemde maatregelen gelden voorlopig tot en met 31 maart 2020. 

Hieronder nog even enkele adviezen m.b.t. het Corona virus:

  • Ben je ziek/grieperig of ben je in de risicogebieden in Nederland of die in het buitenland geweest: stel het bezoek aan Het Beaufort uit tot je weer beter bent.
  • Word je na bezoek aan Het Beaufort positief getest op Corona, laat het ons gelijk weten.
  • Groet zonder aan te raken, dus geen handen schudden of ander direct contact.
  • Was regelmatig je handen met water en zeep en droog af met (indien mogelijk) papieren zakdoekjes, of desinfecteer de handen met (indien voorradig) handalcohol.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg.