Hoe gaat Het Beaufort verder vanaf 1 september?

 

1. Wij beginnen weer met ons programma vanaf 1 september. Vanaf 1 juni hebben wij al toestemming om open te gaan maar in de zomerperiode liggen onze activiteiten altijd al op een heel laag pitje.
2. Wij hebben inmiddels ons protocol klaar en zijn bezig met aanpassingen in het gebouw zodat wij iedereen vanaf het nieuwe seizoen coronaproof kunnen ontvangen. (klik hier voor het protocol)
3. We zijn druk bezig om de voorstellingen en het cursusaanbod rond te krijgen. Ruim voor 1 september wordt dit op de website gepubliceerd en via de flyer en de media gepubliceerd.
4. Over het inhalen van (film-)voorstellingen die ivm de corona zijn geannuleerd is nu nog niets bekend. Ook dat wordt later bekend gemaakt. Als we voorstellingen gaan inhalen zal dat voor een veel kleiner publiek zijn dan vorig seizoen. De reserveringen van geannuleerde voorstellingen zijn vervallen. Dat betekent dat je je opnieuw moet aanmelden.
5. Ook het verhuren van ruimtes voor vergaderingen en allerlei andere activiteiten kan vanaf 1 september weer van start gaan. Hetzelfde geldt voor exposities en cursussen.
6. Wij willen graag dat u in het nieuwe seizoen weer bij ons komt. Het wordt wel anders: minder capaciteit en minder publiek, hygiënevoorschriften, 1.5 meter enz.. Maar wij hopen zoals vanouds iedereen weer in een ongedwongen sfeer te kunnen begroeten en proberen er weer een boeiend en gezellig seizoen van te maken.