Opening Expositie Hetty Kuipers-Zijlstra en Henny Völkers

In een druk bezocht Beaufort vond zaterdagmiddag de opening plaats van de expositie van Hetty Kuipers-Zijlstra en Henny Völkers. Hetty schildert en Henny maakt keramiek. Familie,bekenden en liefhebbers van keramiek en schilderkunst waren in grote getale op de opening afgekomen. Niet iedereen had een zitplaats.

                

De kunstenaars werden geïntroduceerd door Marijke van Hamersvelt en in een vraaggesprek met beide kunstenaars kwamen we wat meer te weten over hun manier van werken. Zo weten we nu dat Hetty veel werkt met acrylverf en nog nooit met olieverf heeft gewerkt en Henny Volkers sloot af met de opmerking : “Als bezoekers van de expositie denken bij het kijken naar mijn werkstukken -Dat kan ik ook- is mijn antwoord : Ga het doen.

           

De middag werd besloten door Arie Blankenstein die op zijn saxofoon de bezoekers muzikaal vermaakte met saxofoon muziek die paste bij de tijd van het jaar. Na de opening van de tentoonstelling maakten de bezoekers van de mogelijkheid gebruik om de tentoongestelde werken te bekijken. De openingstijden van de expositie zijn te vinden op de website van het Beaufort.