Trouwlocatie

Jarenlang werden er talrijke huwelijken voltrokken in het Markelose gemeentehuis. Maar ook nu nog, nadat het gemeentehuis fraai is verbouw tot cultureel centrum “Het Beaufort”, is trouwen in het karakteristieke witte gebouw nog steeds mogelijk.

De voormalige raadszaal kan geheel naar uw wens worden omgetoverd tot een sfeervolle trouwzaal. De fraaie glas-in-loodramen geven de zaal een bijzonder tintje en de inrichting van de zaal kan geheel worden aangepast naar de wensen van het bruidspaar.

Omdat bij de verbouw ook een lift is aangebracht in Het Beaufort is de trouwzaal ook moeiteloos bereikbaar voor mindervaliden.

En dan is er nog het mooie bordes waarop uw trouwfoto’s nog mooier uitkomen.

Dus trouwen in Het Beaufort: een echte aanrader.

Zalen

Binnen Het Beaufort zijn twee zalen geschikt voor een huwelijksvoltrekking: De Trouwzaal en De Beaufortzaal. De Trouwzaal is de voormalige trouwzaal van de gemeente Markelo, maar is veelal te klein voor een huwelijksvoltrekking. Deze zaal heeft een capaciteit van maximaal 30 personen. Veelal wordt dan ook gebruik gemaakt van de Beaufortzaal (oude raadszaal gemeentehuis Markelo). Deze zaal heeft een capaciteit van 60 zitplaatsen.