Zaalverhuur

Onderstaande zalen zijn beschikbaar voor verhuur:

Begane grond

Trouwzaal: sfeervolle zaal, geschikt voor een kleine trouwerij, vergaderingen of cursussen voor groepen van ongeveer 24 personen. Hulpmiddelen: beamer, scherm, geluidsinstallatie en verduistergordijnen.

De commissiekamer: vergaderzaal, ook geschikt voor cursussen voor groepen van ongeveer 8 personen. Hulpmiddelen: beamer, scherm en geluidsinstallatie.

Foyer: gezellige ruimte om in de pauze en na afloop van voorstelling of film een drankje te gebruiken en elkaar te ontmoeten.

Tussenverdieping

Tussenzaal: vergaderzaal, ook geschikt voor cursussen voor groepen van ongeveer 12 personen. Hulpmiddelen: beamer, scherm en geluidsinstallatie.

Bovenverdieping

Beaufortzaal: de grootste zaal, sfeervol en geschikt voor allerlei activiteiten, zoals lezingen, film, cabaret en andere voorstellingen, maar ook voor een huwelijk. Voor groep tot maximaal 80 mensen. Hulpmiddelen: beamer, scherm, geluidsinstallatie. Ook beschikt de zaal over toneelverlichting, zijn er een piano en drumstel en een verrijdbare bar beschikbaar. Er is een lift aanwezig.