ENGELS Introductie

SEIZOEN 2024-2025

ERK-NIVEAU A1

CURSUSSEN ENGELS

Algemeen : Ook dit najaar worden er op Het Beaufort in Markelo weer verschillende cursussen Engels aangeboden. De kennis van Engels is in de huidige maatschappij heel belangrijk. Het is mogelijk om je kennis van deze wereldtaal op te frissen of uit te breiden in onze cursussen voor min of meer beginners of gevorderden. De volgende cursussen Engels worden aangeboden:

CURSUS ENGELS INTRODUCTIE  –NIVEAU A1

De cursus wordt gegeven in het najaar van 2023 en omvat 10 lessen. In het voorjaar van 2024 wordt deze cursus opnieuw aangeboden.

INTRODUCTIE ENGELS

Ga je binnenkort op vakantie of zakenreis en wil je snel Engels leren, dan is de korte Introductiecursus Engels een echte aanrader. De cursus is voor elk die Engels wil leren. Met deze cursus leer je stapsgewijs binnen korte tijd de basis van de Engelse taal. Geen ingewikkelde grammatica regels maar gewoon taal leren zodat je je kunt redden in het Engels. Met deze cursus leer je snel en simpel om je verstaanbaar te maken in het Engels.

Docent: Belinda Noppers
Ik ben geboren in Engeland in West Yorkshire en woon 33 jaar hier in Nederland. Ik ben lerares Engels en gaf les in Engeland voordat ik naar Nederland verhuisde. De afgelopen 22 jaar heb ik Engelse les gegeven aan het Elycio Talen Instituut en aan het ROC van Twente. Ik heb les gegeven aan jongvolwassenen en volwassenen op school en bedrijfsopleidingen.

Cursusdag en –tijd:

Cursusdata 2024 :

Informatie over de cursus en aanmelding : via cursuscoördinator Ellen Graven, e.graven50@yahoo.com 

Toelichting ERK*

Door u aan te melden verplicht u zich tot betaling van de cursusprijs bij aanvang van de lessen.