Cinekid Hoftour Jeugdfilm Anansi in Het Beaufort

Op zaterdag 23 oktober 2021 is er weer een gezellige jeugdfilm in Het Beaufort.  De voorstelling begint om 11.00 uur en de toegangsprijs is € 3,50 inclusief een drankje in de pauze.

Anansi
Groep 1/2/3, NL gesproken

De sprookjes uit Afrika van de slimme spin Anansi zijn mega-beroemd in Suriname, De Antillen, West Afrika en zelfs in het zuiden van Amerika, maar vreemd genoeg minder bekend in Nederland en de rest van Europa. Een nieuwe serie spannende animatiefilms, waarin Anansi de spin zijn tegenstanders steeds te slim af is was er nog niet. Tot nu! De animaties zijn grappig en hebben een mooie boodschap: ‘wie niet sterk of groot is, moet slim zijn ‘ En zo is Anansi de spin zijn tegenstanders telkens te slim af en overwint hij steeds weer.

Thema’s: Natuur, vriendschap, eerlijkheid en avontuur

Wilt u op de hoogte blijven van de films die wij gaan vertonen meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Dan kan op de website hetbeaufort.nl. Ook kunt u zich aanmelden voor de filmmail, die u dan een aantal dagen voor de voorstelling ontvangt. Aanmelden daarvoor kan via: scheperkeuter.a@caiway.net.