Markelose bridgedrive 17 april

Woensdagavond 17 april organiseren we voor de tweede keer een bridgedrive in Het Beaufort. Het belooft een gezellige avond te worden met een mix van cursisten en leden van beide Markelose clubs. Bridgers uit Markelo en omgeving, die niet zijn aangesloten bij een van de clubs, zijn eveneens van harte welkom.
De bedoeling van deze bridgedrive is vooral om samen met de cursisten die de vervolgcursus hebben gevolgd een avond gezellig te bridgen. Vandaar dat er gekozen is voor een rustig tempo, waarin we drie spellen in een halfuur spelen.

De deelnemers kunnen zich individueel opgeven, zodat er een mix gevormd kan worden met de cursisten. U kunt zich aanmelden op de website van het Beaufort.

Vindt u het prettiger om deel te nemen met uw eigen bridge partner, dan willen we graag dat u dat vermeldt bij de aanmelding.

De entree is €7,50 per persoon, inclusief pauze drankje. De avond begint om 19.30 en de zaal is open vanaf 19.00. Wacht niet te lang met aanmelden, want we kunnen maximaal 44 spelers plaatsen.

De sluitingsdatum voor aanmelden is 26 maart