Thea Rijsewijk brengt muzikaal verteltheater

Op zondag 10 november 2019 komt Thea Rijsewijk naar Het Beaufort met haar muzikaal verteltheater.

De voorstelling, die ongeveer 1 uur duurt, begint om 15.30 uur en de toegangsprijs is € 7,50 inclusief een pauzedrankje.

Al tien jaar lang brengt actrice Thea Rijsewijk onder de naam “Het Muzikaal Vertel Theater” vertellingen die zijn gebaseerd op literaire verhalen. Zij kiest originele verhalen met een heldere dramatische ontwikkeling uit. Ze bewerkt de verhalen tot boeiende vertellingen waarbij de schoonheid van de taal en de lijn van het verhaal behouden blijven. De muzikale omlijsting versterkt de sfeer van het verhaal en de emotie die het oproept.

In Het Beaufort vertelt Thea het verhaal van  HET KLEINE MEISJE VAN MENEER LINH

Het is het verhaal van meneer Linh die met z’n kleindochter vlucht en in Frankrijk onderdak vindt in een asielzoekerscentrum. Daar leert hij een man kennen die eenzaam is en met een pijnlijk geheim rondloopt. Als meneer Linh met z’n kleindochter naar een andere opvang gaat, komt er een eind aan de ontmoetingen met de man, maar hij gaat op zoek naar zijn vriend.

De vertelling wordt omlijst met muziek op de dwarsfluit, gespeeld door Ric Stokes en is blijkens reacties op de première “een sprankelende mix van muziek en taal”.

                             

Voor meer informatie zie : www.muzikaalverteltheater.nl/linh